Het Team

pamela

HET TEAM

PAMELA BURWINKEL MSc. (Orthopedagoog met diagnostische bevoegdheid)

Pamela (Master Pedagogische Wetenschappen, Universiteit van Amsterdam) is gespecialiseerd in Onderwijsleerproblemen. Zij heeft in de praktijk o.a. bij de Bascule veel kennis opgedaan over het behandelen van kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen. Daarnaast heeft Pamela ervaring met diagnostiek en behandeling van verschillende leerstoornissen zoals Dyslexie en Dyscalculie.

 

ELIZE MIJNSSEN MSc. (Orthopedagoog met diagnostische bevoegdheid)

Elize (Master Pedagogische Wetenschappen, Universiteit van Amsterdam) is gespecialiseerd in Onderwijsleerproblemen. Zij heeft in de praktijk o.a. bij het IWAL veel kennis opgedaan over diagnostiek en behandeling van Dyslexie. Daarnaast heeft Elize ervaring met ADHD en het ontwikkelen en organiseren van educatieve projecten voor zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs.

Pamela en Elize kennen elkaar al van jongs af aan en hebben na de middelbare school gekozen voor dezelfde studie en stad. Vanaf de eerste studiedag groeide het idee om samen een praktijk te beginnen. Pamela en Elize hebben namelijk altijd dezelfde droom gehad: kinderen begeleiden in hun verdere ontwikkeling in een huiselijke, creatieve omgeving. Pamela en Elize werken graag samen omdat ze elkaar goed aanvullen. Op deze manier benutten ze elkaars kwaliteiten optimaal wat resulteert in uitgebalanceerde behandelingen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@thuisorthopedagogen.nl

leis